Informació i serveis per a joves

Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona 2014

Més de 30 propostes d’activitats que t’ajudaran a planificar un viatge a la teva mida, estalviant el màxim possible alhora que descobreixes les destinacions que més s’adeqüen als teus interessos. Enguany, laMostra de Turisme Juvenil de Barcelona celebra la seva 30a edicióamb el turisme de contrastos com a eix temàtic.

Amplia els teus horitzons, surt de la teva zona de confort i gaudeix del fet d’estar de viatge, ja sigui lluny o a prop de casa, en solitari o en companyia, durant un cap de setmana o fins a un any, movent-te en avió o en bicicleta, a l’hivern o a l’estiu, amb més o menys diners…
Del 16 de juny al 31 de juliol, la Mostra et convida a:

20 xerrades a càrrec de viatgers i experts en turisme:
Europa en autocaravana o en InterRail, l’Índia durant un mes o un any, fer trekking a Noruega o viure un retir al Sàhara, mullar-se els peus a les platges de les Illes Balears o calçar-se per recórrer els senders del Pallars Sobirà, provar l’ecoturisme dins o fora de Catalunya, emprendre el viatge sol/a, en parella o en família… i fins tot amb mascotes!

9 tallers per a joves viatgers:
De manera dinàmica i participativa, aprendràs a fer un bloc o un documental de viatge (i treure’n profit), a preparar un viatge amb pocs recursos econòmics, quin tipus d’equipatge o farmaciola s’adapta a les teves necessitats, quina documentació t’has d’endur, com contractar una assegurança de viatge…

3 exposicions:
La Mostra de Turisme vista des d’un Click (diorames fets ambplaymobils que recreen les diferents xerrades i tallers de la Mostra); Turisme, desenvolupament i sostenibilitat i les fotografies finalistes del 3r concurs Viatjove.

A més a més, la Mostra t’anima a participar enviant les teves fotos de viatge al 3r concurs Viatjove, que premiarà les millors instantànies amb:
1r premi: 1 bitllet InterRail Global Pass doble gràcies a InterRail-Renfe
2n premi: 1 cap de setmana en un alberg de la Xanascat
3r premi: 1 assegurança de viatges de 16 dies amb SmartFly

I només pel sol fet d’assistir una activitat, visitar una exposició o fer un assessorament turístic podràs participar en el sorteig de grans premisa la participació. Si tens entre 16 i 29 anys i participes en la Mostra podràs guanyar un munt de premis: bitllets d’InterRail, d’avió, de Baleària, assegurances de viatge, batejos de submarinisme entre d’altres premis. Consulta-ho al nostre web!!
Per a més informació: www.bcn.cat/mostraturisme iwww.facebook.com/turismejove

On: Xarxa de Punts d’informació juvenil de Barcelona ciutat

Dia: del 16 de juny al 31 de julio

Discussion

Comments are closed.