Activitats mediambientals

Conferència sobre estalvi energètic a càrrec d’en Sebastià Ruiz

Avui a la biblioteca del centre de formació d’adults Francesc Layret ha tingut lloc una conferència sobre l’estalvi energètic dintre del marc Escola-sostenible (Agenda 21) a càrrec del conferenciant Sebastià Ruiz. L’assistència per part del nostre alumnat ha estat molt àmplia.

Els nostres alumnes han estat molt interessants en tots els detalls que el professor Sebastià ens ha explicat, des d’on prové l’energia que fem servir quotidianament fins a com interpretar les factures de la llum.

Al final de la conferència s’ha obert un debat, molt encès,  sobre temes energètics que ens afecta en el nostre dia a dia, hi ha hagut moltes intervencions per part del nostre alumnat totes molt interessants.

Des de CFA Layret volem agrair en Sebastià per la seva tasca de conferenciant.

P1010888

 

P1010886

 

 Marta Navarro, coordinadora Agenda 21

Discussion

Comments are closed.