Sortides i activitats culturals

Visita Big Bang Data al CCCB

Ahir dijous, 13/11/2014, els alumnes de llengües i informàtica inicial del CFA Layret vàrem visitar el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, on es feia una visió del món des de el punt de vista de la comunicació i de la informàtica.

“Big Bang Data” tracta sobre l’acumulació i multiplicació constant de dades, que s’acumulen a grans dimensions dins del nostre àmbit social, cultural i acadèmic. Les persones som dades. Passem sense adonar-nos per processos com la datificació, seguida de la quantificació i, finalment, arribem a la mercantilització, tot en un espai mínim de temps.

Les noves tecnologies dominen i afecten les nostres vides, els nostres moviments, per mínims que siguin. Estan controlats perquè estem envoltats de sensors.

Per tot això, la quantificació, a dia d’avui, es considera el batec del món.

Us deixem unes fotos de l’experiència.

DSC_0175

Veure més fotos al facebook

 

Carina Castro, professora del CFA Layret

Discussion

Comments are closed.