Uncategorized

Visita a Intermas Fàbrica de conformació de plàstic per extrusió.

Els alumnes de preparació per a les proves d’accés de grau superior grup A,han complementat la seva formació sobre processos de fabricació amb una sortida molt interessant a la fàbrica Intermas

Han anat acompanyats de la professora Marta Navarro a la localitat vallesana de Llinars del Vallès, per a realitzar una visita a la fàbrica de conformació de plàstic per extrusió per a malles Intermas

Un cop dintre de les dependències no ha estat possible efectuar cap tipus de fotografia per tal d’evitar qualsevol difusió de les tècniques d’extrusió que realitzar l’empresa Intermas. La visita ha estat guiada pel cap de manteniment, el senyor D.Antoni Villalón, que molt amablement ha guiat i explicat amb tot detall el procés de producció.

Discussion

Comments are closed.