Activitats mediambientals, Sortides i activitats culturals, Uncategorized

Cloenda Escoles sostenibles

La comunitat escolar dels centres integrats a la xarxa Escoles + Sostenibles han celebrat el dia 07 de juny, l’acte de cloenda del curs 2017-2018 a les cotxeres de Sants. Aquest acte simbolitza el tancament del projecte educatiu per la sostenibilitat i la millora de l’entorn més proper que cada centre ha desenvolupat al llarg del curs.La nostra escola també s’uneix per portar a terme els objectius de sostenibilitat amb el seu projecte “No embrutem l’aire”.Tots els centres que participem junt a les autoritats d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, hem remarcat una vegada més que ‘l’educació ambiental és un pilar fonamental de la transformació social que necessitem, i el programa Escoles + Sostenibles és la punta de llança de l’Ajuntament en aquest àmbit. Fa setze anys vam ser pioners en posar-lo en marxa i ara estem actualitzant-lo a les noves temàtiques i noves tendències educatives’.

Discussion

Comments are closed.

NOTÍCIES