Qui som

logo escola cfa layret

El Centre de Formació de Persones Adultes Francesc Layret és de titularitat municipal, de l’Ajuntament de Barcelona. Des de 2009 la gestió és del Consorci d’Educació de Barcelona.

Està situat al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, al districte de Ciutat Vella, en un indret molt cèntric i molt ben comunicat amb la resta de la ciutat i àrea metropolitana.

El nostre centre es posa al servei de les persones, i per això posem l’accent en l’acolliment dels alumnes, tenint en compte les seves característiques i els seus projectes i procurant satisfer les seves expectatives. És un centre educatiu finançat amb diners públics amb una vocació clara d’estar vinculat i ser socialment útil al barri, al districte i a la resta de la ciutat.

Atenem des de joves fins a persones jubilades. Això significa que hem de ser capaços de conjugar interessos i necessitats molt diversos.

El centre promou la cultura i l’ús d’espais comuns, com ara la biblioteca, que és un suport cabdal per a les activitats d’ensenyament i aprenentatge i un lloc important en la dinamització cultural del centre.

Té una oferta educativa de formació de persones adultes que vol abastar tots els ensenyaments (ensenyaments inicials i bàsics, formació bàsica, preparació per a les proves d’accés, competències per a la societat de la informació, …), orientada a satisfer les demandes dels ciutadans, amb un nivell d’exigència per fer possibles, al mateix temps, els objectius d’equitat i excel·lència que demana la societat.

Com a centre de persones adultes, tenim com a objectiu orientar acadèmicament tots els nostres alumnes i oferir-los la possibiliat de formar-se; és a dir, adquirir, actualitzar, completar i ampliar les serves capacitats i els seus coneixements per al seu desenvolupament personal, acadèmic i professional.

Projecte lingüístic de Centre, aprovat curs 2019-2020

NOFC CFA Francesc Layret 13,10,2020, consell escolar

PEC CFA Francesc Layret

Comments are closed.