Comissió Escoles +Sostenibles

SORTIDA AL MERCAT

L’activitat “Malbaratament 0” organitzada per Fundesplai al Mercat de la Barceloneta ha funcionat molt bé. 

Els i les alumnes han participat I s’han interessat en la temàtica. Han fet una reflexió personal sobre el malbaratament a casa seva i han realitzat entrevistes a les persones del mercat. 

L’objectiu ha estat prendre consciència dels elevats graus de malbaratament a les llars i fer un estudi a través d’enquestes per acabar reflexionant sobre l’existència del problema i la baixa conscienciació de manera general entre la població. Pensar en maneres de reduir aquest problema passen per planificar les compres,  l’organització del consum a casa, així com consumir, congelar o donar el menjar a grups vulnerables abans de llençar-lo.

 

 

 

TALLER LA CLAU DEL CANVI

La clau del canvi, un escape room, on els alumnes de GES han descobert plegats quines són les causes i solucions per frenar el canvi climàtic. Gràcies a les educadores de la Bola i l’AMB hem pogut gaudir d’aquesta activitat. Millorar el planeta està a les nostres mans!!!

         

 

 

“Amb l’energia no s’hi juga”

Activitat dins del pla de conscienciació medi ambiental

A càrrec de l’equip de La Fàbrica del Sol de l’Ajuntament de Barcelona


Els alumnes de Ciències Naturals de GESO 1 A i B del centre visitem la Planta Integral de valorització de residus de Sant Adrià de Besòs. Una sortida per aprendre i entendre que passa amb els residus del contenidor gris. Que es fa amb ells? Que s’obté? I com podem millorar la gestió dels nostres residus quotidians. Tot englobat dins del projecte d’Escoles més Sostenibles.

 

Comments are closed.