Competències informàtica

Què és l’ACTIC?

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.

L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

carnet_acticL’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat son telemàtics.

Les persones que superen satisfactòriament la prova tenen un certificat acreditatiu que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències (bàsic o mitjà i properament avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració, i per tant, es una formació interessant a l’hora de dissenyar un currículum complert i interessant.

Més informació sobre ACTIC: http://www20.gencat.cat/portal/site/actic

.

EQUIVALÈNCIES DE NIVELL I CONTINGUTS AMB “ACTIC”

Si realitzes els cursos d’informàtica al CFA Layret, obtindràs, en superar el curs acadèmic, la certificació ACTIC donat que seguim el programa homologat de competències COMPETIC. D’aquesta manera no caldrà que realitzis la prova que hem esmentat.

  • La formació de Competic inicial i Competic 1 equival al Cerfiticat Bàsic
  • La formació de Competic 2 equival al Certificat Mitjà
  • La formació de Competic 3 equival al Certificat Avançat

 

COMPETIC_ACTIC

Clica la imatge per veure gran en pestanya nova

 Mira el video de presentació

Comments are closed.

Calendar

Gener 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Des    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031