Sortides

Sortida GES 2A FAB Espai multimèdia BCN

GES 2A- TALLER ARDUINO_FAB_PUNT MULTIMÈDIA DE BCN

Amb els alumnes de GES 2A, hem fet unes sessions de programació amb Arduino, gràcies a l’espai multimèdia de la ciutat de BCN. Aplicació directa de les noves tecnologies dins del programa del mòdul d’Industria 4.0. Ens hem d’adaptar a la nova digitalització, Internet de les coses i amb els nostres alumnes aprofitem tots els recursos pedagògics que la nostra ciutat ens ofereix per formar-nos més i millor.

 

 

 

 

 

 

GES 1A-SORTIDA AL COSMOCAIXA BCN

Per saber més dels estats de la matèria hem fet una visita dinamitzada al Cosmocaixa amb tots els alumnes de GES 1A. A l’exposició permanent hem pogut veure i tocar el plasma, com funcionen les partícules que conformen un gas? Quines son les propietats dels líquids i sòlids? Observem els efectes de la temperatura i la pressió en les partícules que conformen la matèria. Una experiència molt maca.

Repetirem!!!

                                  

 

VISITA A L’ATENEU de FABRICACIÓ de la FÀBRICA DEL SOL

Els alumnes de Ges 2 hem visitat l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol, un servei públic on s’empodera la ciutadania en l’ús de les noves tecnologies de fabricació digital.

En l’ateneu qualsevol ciutadà pot desenvolupar projectes que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones en el terreny de l’autosuficiència energètica, sempre amb una mirada sostenible i aplicant criteris d’ecodisseny i estalvi energètic.

 

 

 

 

 

GES 2 visita el Museu del Disseny de Barcelona!

Una sortida emmarcada dins del mòdul d’Industria 4.0. Hem conegut de primera mà el disseny de producte amb una visita guiada a l’exposició d’objectes comuns i un taller dinamitzat; Les claus del bon disseny. Hem posat en  valor molts dels nostres objectes més quotidians, des de una espremedora de suc, a mobles ergonòmics, estris de cuina o una copa menstrual… productes diversos que faciliten la vida de les persones. Donant importància al disseny i la creació per totes i tots, pensant en totes les nostres diversitats i les minories socials.

 


Comments are closed.