En aquesta activitat, mitjançant la simulació d’un concurs de cuina, els i les participants podran descobrir els impactes ambientals que comporta tot allò que mengem. Els aliments segons d’on vinguin, com estiguin fets o els seus embolcalls poden generar molts impactes . En el marc de “Barcelona, capital de l’alimentació sostenible”, s’emfatitzarà en els residus produïts en la cuina i la compra d’aliments de manera conscient. S’animarà als i a les participants a generar la recepta més sostenible possible. Es proposaran i buscaran de manera conjunta alternatives de consum responsable en l’alimentació.

 

 

1 de març de 2023

 

Fem un taller de Gamelan!

L’alumnat del MEI A ha fet un taller de Gamelan al Museu de la Música.

 


 

 

 

 

 

31 de gener de 2023

Fem un taller d’Arduino!

Visita al FAB punt multimèdia de Barcelona.

Data de la visita: 25 de març de 2022.

Amb els alumnes de GESO 2A, i gràcies a l’espai multimèdia de la ciutat de Barcelona, hem fet unes sessions de programació amb Arduino.

Aquesta activitat es correspon amb l’aplicació directa de les noves tecnologies dins del programa del mòdul d’Industria 4.0.

Ens hem d’adaptar a la nova digitalització, Internet de les coses i amb els nostres alumnes aprofitem tots els recursos pedagògics que la nostra ciutat ens ofereix per formar-nos més i millor.


Discussion

Comments are closed.

-->